Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Feng Shui Market
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Statueta Dragon Norocos cu Cristale Swarovski
8899 lei
Brand
Dragon Norocos cu Cristale Swarovsk
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Aceasta este o figurina extravaganta reprezentandu-l pe Dragonul Norocos. Este placat cu Aur 24K si are zece cristale superbe, marca Spectra-Swarovski.

Dragonul este cel mai important simbol in Feng Shui.

El stapaneste toate fortele naturii, fiind capabil indrume energia vitala spre indeplinirea oricarui scop.

Puterea lui este nemarginita iar prin simpla lui prezenta poate atrage sanse enorme pentru cei din preajma sa, protejandu-i in acelasi timp de spiritele rele.

Dragonul descris reusind sa prinda perla in ghearele sale ne usureaza eforturile de a ne atinge si controla sansele si norocul in viata.

Prezenta dragonului este absolut obligatorie in locuinte si la locul de munca.

Este indeosebi recomandat entuziastilor de feng shui care cauta succes sporit in viata. Calitatea acestui obiect este garantata sa satisfaca exigentele clientilor.

Dragonul este obligatoriu pentru realizarea in viata a tuturor aspiratiilor ce pot fi obtinute cu ajutorul unei bune practici Feng Shui:

1. Prezenta dragonului in oricare parte din locuinta, parti ale casei sau chiar in masina este de bun augur pentru toate demersurile intreprinse deoarece reprezinta Feng Shui-ul absolut pentru bunastarea intregii familii.

Cea mai buna locatie pentru asezarea dragonului este sectorul de est.

2. Logo-uri de companie cu imaginea unui Dragon gras sau insarcinat dicteaza inflorirea afacerilor si deschiderea cu succes de noi si noi activitati. Daca nu doriti sa optati pentru un astfel de logo, puteti aseza imaginea unui Dragon in biroul Directorului sau in cea mai importanta zona din sediul societatii si veti obtine aceleasi rezultate.

3. Cei dornici de succes, cunoastere, avansare, faima, putere si statut social si care asteapta rezultate rapide si excelente, pot aseza Dragonul langa elemente de apa ca de exemplu acvarii sau fantani.

4. Cei care sunt adesea bolnavi sau nu se simt bine, pot aseza Dragonul in sectorul sanatatii (est sau centru) din casa, de unde sa sufle chi cosmic si sa intareasca energia yang. Un Dragon sanatos si puternic simbolizeaza de asemenea si longevitate.

5. Pentru a avea succes in cariera, asezati dragonul in spatele biroului de la locul de munca ca sa va asigure perfectionarea continua si atingerea tuturor tintelor propuse. Va asigura ca veti prinde toate ocaziile care va apar in cale si va contracara manevrele din birou care ar putea opri progresul in cariera.

6. Puteti pastra unul, doi, cinci, sase sau noua Dragoni in casa dar este de preferat sa nu puneti mai mult de cinci dragoni care ar putea evoca cerul. De asemenea se recomanda sa nu se aseze Dragonii la o inaltime deasupra privirii noastre pentru a-i putea controla.

7. Puteti de asemenea aseza Dragonul la fereastra, cu fata spre mare, lac sau sosea pentru a va aduce noroc la bani si prosperitate. Tineti minte ca in Feng Shui soselele sunt considerate drept rauri moderne!
Din Gura in Gura